Постинг
20.11.2010 19:56 -
История на ракията
Какво е ракия?
Лична творчество:
Уважаеми chitatelyu.Pri ракия ракия presence"re се опитват да покрият най-скоро, се нуждаете от повече информация или алкохолни напитки.
Преди да започнете да четете, аз отивам до най-близкия магазин от продавача, Ви молим да закупите добро настроение.
Pretesnyavay Не е така, на Балканите, но не е скъпа.
Ревизираната източници на съдържание:
Алкохолни напитки и традиционен подготовка за силно възстановяване е възможно първоначално безцветен цвят е Balkanite.Neyniyat
жълтеникаво кафяв цвят, с използването на различни добавки или вкус подобен на мен, че застаряването bachva.Podskazvat
Японски голяма, италианска гроздова ракия, самогон руски, американски и мексикански ракия чрез дестилация на ферментирали плодове tekila.Prigotvya.
40% е обикновено най-популярните видове на сливова ракия или гроздова ракия да се отговори или са, но за сметка на промишлените rakiya.Kupeshkata
До 60% от домашно приготвени подготовка технология е толкова сложни продукти (суровини) -. plovode, вода и захар и се lestnodostapni
сравнително достъпни средства podgranya tseni.Prez ракия зимата пия, или така наречените "топъл/ греена ракия" или "свети дух".
България, Македония, Бостън и Херцеговина, Черна гора, Хърватия и Сърбия се счита за национално питие.
Лична творчество:
Уважаеми chitatelyu.Pri ракия ракия presence"re се опитват да покрият най-скоро, се нуждаете от повече информация или алкохолни напитки.
Преди да започнете да четете, аз отивам до най-близкия магазин от продавача, Ви молим да закупите добро настроение.
Pretesnyavay Не е така, на Балканите, но не е скъпа.
Ревизираната източници на съдържание:
Алкохолни напитки и традиционен подготовка за силно възстановяване е възможно първоначално безцветен цвят е Balkanite.Neyniyat
жълтеникаво кафяв цвят, с използването на различни добавки или вкус подобен на мен, че застаряването bachva.Podskazvat
Японски голяма, италианска гроздова ракия, самогон руски, американски и мексикански ракия чрез дестилация на ферментирали плодове tekila.Prigotvya.
40% е обикновено най-популярните видове на сливова ракия или гроздова ракия да се отговори или са, но за сметка на промишлените rakiya.Kupeshkata
До 60% от домашно приготвени подготовка технология е толкова сложни продукти (суровини) -. plovode, вода и захар и се lestnodostapni
сравнително достъпни средства podgranya tseni.Prez ракия зимата пия, или така наречените "топъл/ греена ракия" или "свети дух".
България, Македония, Бостън и Херцеговина, Черна гора, Хърватия и Сърбия се счита за национално питие.